?

Log in

No account? Create an account
irland

Päivitys.

Kylläpäs tämä mun kirjailijan urani nyt etenee suhteellisen hitaasti jos näihin postauksien määrään on uskominen. Aina on muka niin kauheen kova kiire, ettei ehdi/jaksa/halua uhrata yhtään enempää aikaansa koneen kanssa seurusteluun kuin on pakko. Nyt ajattelinkin hyödyntää tehokasta työaikaa ajatusten purkamiseen. :)

Alotin uuden duunin tossa parisen viikkoa sitten. Rinnassa lukee 'vartija' ja jalassa on kauniit harmaat pussihousut. Noin 90% tutuista on revennyt aika peittelemättä, kun oon kertonu tästä uudesta aluevaltauksesta. Valitettavasti oon kuitenkin joutunut toteamaan, ettei mulla ihan rahkeet taida riittää mihinkään Kontulan ostarille, joten päätin aloittaa ihan respahommista. Tää on ihan jees, mutta on tosin muutamana iltana töiden jälkeen itku tirahtanut, kun ottaa päähän etten osaa kaikkea hetinytsamantien ja tuntuu että mokailen koko ajan. Ja työajat on ehkä eniten syvältä - 9 h joka päivä ja siihen sisältyy yksi 20 minuutin tauko, wehehey!

Tällä hetkellä eniten valoa elämään tuo tieto, että 80 päivän (tosin tuntuu ikuisuudelta!) päästä koittaa Milano, Milano! Tällä kertaa tosin kyseessä ihan pikavisiitti, mutta oon ihan täpinöissä silti. Löysin hotellin parhaimmalta paikalta ikinä ja reissuporukkakin tuntuu just mahtikselta. Iiiiiih, can't wait!

Niin ja jos jollain olis tietoa jostain kivasta kolmiosta (kaksiokin käy, JOS soveltuu kimppakämpäksi!) Helsingissä kantakaupungin alueella niin täällä olis kaksi oikein ihanaa vuokralaista valmiina. :) Nyt alkaa viimeistään pikkuhiljaa tuntua, että Järvenpään vois vaikka jättää ainakin muutamaksi vuodeksi taakseen.

"Sei troppo bella per dirti addio
tu chiami e poi noi tutti ubbidiamo
e tra chi nomina il tuo nome invano
CI SONO ANCH'IO: MILANO, MILANO!"
-Articolo 31: Milano

Comments

Öööö, vartija? Sinä? :D En nyt halua tällä kommentilla mitenkään aliarvioida sinua tai mollata mahdollista elämäsi suurinta työhaavetta, mutta mitä vittua?! Respahommia? Ai vankilan respa, jossa teet check innit turbokriminaaleille ja pyydät niitä pyllistämään? Vai siis täh? Kjäh.
Juu täällä vankilan porteillahan mää päivystän:) Lähinnä noiden henkirikosten tekijöiden peräaukkoja tutkin. Siinä voiskin muuten olla seuraava etappi tällä urallani, hmmm...Kiitos vinkistä;)
Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

irland

December 2008

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com