?

Log in

Previous 10 | Next 10

May. 15th, 2007

iwastired

V I T U T U S.

Nyt vituttaa.
-olen paska ja jätän saatanan TVT-ajokortti-tentin tänään väliin, koska en tajua tietokoneista mitään
-eilen oli viimeinen ilmoittautuminen kesätentteihin enkä tietenkään voinut sitä EILEN tajuta vaan NYT
   -> makselen kelalle omaisuuksia takaisin
-jos (tällä tuurilla 'kun') huonosti käy, olen 29.-31.päivä Pariisissa yksin (ongelmaa ei olisi ellei kyseessä olisi P A R I I S I !)
-väsyttää niin jumalattomasti, että tuntuu kuin ei olisi edes elossa

Apr. 30th, 2007

irland

(no subject)

Ai niin ja rohkenen myös arvata, että lentoyhtiö Vueling mahtanee olla aika perseestä. Ilmoittivat nyt, aikas monen viikon päästä varaamisajankohdasta että kappas, maksu ei onnistunut. "Sinulla on 48tuntia aikaa maksaa uudelleen, muutoin varauksesi peruuntuu." No eivätpä sitten suostuneet ottamaan uutta maksua vastaan. Nyt varasin uudestaan ja sain (ehkä) jopa maksettua ko. lennot, mutta sieltä ei perkele tule mitään varmistusta.
Mitä tästä opimme? Finnair on paras.
irland

(no subject)

Vappu on tyhmä.

Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.
Vappu on tyhmä.


Rohkenen arvata, että tämän vapun kohokohdaksi jäänee kohdallani muovitaskujen, kassarullien, faksipapereiden, taulukkolehtiöiden, puristuskansioiden, välilehtien, kansiotaskujen, lehtilaatikoiden, etikettien, kopiopapereiden ynnä muiden varsin huippujen tarvikkeiden inventaarion tekeminen. Pessimismi kunniaan!

Apr. 28th, 2007

irland

i cheated myself like i knew i would.

Oon ollut jotenkin aika tosi sekaisin Portugalin jälkeen - siksi ei mitään kirjoitusta ilmestynyt.
Enpä jaksa nytkään, katellaan sitten ku pää ei ole ihan solmuilla.

Tämän kirjoituksen tarkoitus oli siis ilmoittaa:
olen elän ja hengitän jotakuinkin.

Apr. 11th, 2007

irland

(no subject)

Ja vittuku meillä ei nyt vaan ole yhtään  ainoaa sinistä nitojaa.
irland

(no subject)

Huomenna puhun transseksuaaleista ja nään Tiitan,
perjantaina pakkaan ja nään Päivin,
lauantaina po-po-poo-poooo-po-pooo-
POOOORTUGAAAAL ja  nään Soikan! ! !
Onko ehkä nyt vähän sellain hiukkasen jees-viilis vaikka väsymysjumitussisäinenporakone päähäni onkaloita nakertaakin.
Mutta ihan pian: migreeni, phahhahhaa, jää yksinäsi myymään mappeja ja moppeja, saat pärjätä yli viikon ilman emäntääsi.

Mar. 30th, 2007

irland

Aurinko ulkona, aurinko sisälläni.

Mikä fiilis! ! !
Tällä viikolla jopa Helsinki on ensimmäistä kertaa pitkään pitkään aikaan tuntunut kivalta... Kaupungissa on ollut hyvä henki! Istuskelua kirkon portailla, italialaista jätskiä auringossa, siiderin siemailua, Superchristin ihanan intiimi minikeikka Stupidossa, Chaplinia ja vähän lisää Chaplinia, ihania ihmisiä. Aijaijaiii. Olen sanaton. Yllättävästi nurkan takaa hyökännyt Hellsingistä pitäminen on tosin verottanut aikalailla kodin kunnossa pitämiseltä aikaa. Kun olen ollut töissä joka aamu kahdeksasta ja sitten suoraan kouluun, ollut siellä kuuteen ja sitten vaan henkaillut jossakin myöhään ja lopulta tullut kotiin ja kaatunut sänkyyn niin tuloksena on aikamoinen läävä. En tosin pysty käsittämään, missä välissä olen tämän kaiken sotkun saanut aikaiseksi,  jos kerran en ole edes ollut juurikaan kotona. Hmm, spooky.

Ai niin, vielä yksi kotia sivuava virallinen uutinen:
Partsikausi avattiin virallisesti kahden zombien voimin viime viikon lauantaina 24.03.2007.

Koulukaan ei ole ahdistanut, vaikka olen siellä jopa joka päivä käynyt. Tuntuu vaihteluksi ihanalta, kun ei ole italiaa:) Venäjän ymmärryskin on jopa kehittynyt, minkä en olisi uskonut tapahtuvan ikunakikuna. Niin ja eilen paljastui vielä yksi yliopisto-opiskelun kovin kivoista puolista... Letteraturan, tämän kuuluisan italian kirjallisuuden, josta olen ehkä muutamaan otteeseen täälläkin valittanut, kurssin tulokset julkaistiin. Itsehän siis kävin syyskuu-maaliskuu-aikana kerran viikossa pidettävillä läsnäolopakollisilla luennoilla KAKSI (2) kertaa, syyskuun ensimmäisen sekä toisen luennon... Jätin myös opettajalle tehtävän pakollisen tekstin palauttamisen väliin kun en jaksanut. Ylipäätään historian pänttääminen, henkilöiden nimien sekä vuosilukujen mieleenpainaminen, ovat sellaisia juttuja, joita aivoni eivät yksinkertaisesti pysty käsittämään  eikä mielenkiintoni jaksa niihin ulottua.
Kurssin arvosana: KOLME (3)  /  VIISI  (5).

Nyt puhe tietysti matka-aiheisiin.
Olen taas tyypilliseen tapaani tehnyt asioita, ennen kuin yhtään minkääntasoinen ajatteleminen on ehtinyt alkaa. Elikäs:
Hki-Milano-Hki -lennot 20.-31.5.2007
ja tänään tulleen palkan seurauksena näemmä myös
Milano-Pariisi-Milano -lennot 29.-31.5.2007.

Sen verran sentään
olen tähän mennessä ehtinyt tajuamaan, että
oon ihan mielettömissä täpinöissääääääää! ! !
Portugaliin 2viikkoa&YKSI päivä (menikö nyt oikein?;) ja en malta odottaa. Tekis mieli mennä partsille ja kiljua täysillä. Niin hyvä olo että sattuu.


 

Mar. 22nd, 2007

irland

opiskelijabileet? buuuu!

Eilen ehkä tajusin että olen ehkä aika outo. Mua ei nimittäin innosta mitkään "akateemiset opiskelijapippalot mahtava meininki jeejee" ollenkaan. Vihaan saakelin Alina-salia ja sitä niin kovin yhteisöllistä ja """sekopäistä""" (phaha!) meininkiä. Aivan, ehkä olen turhan jumiutunut omien vanhojen ystävien kanssa harrastettaviin juhlintatapoihin ja tiedostan, että vikaa on totisesti myös itsessäni. Mikäli luopuisin valtaisista ennakkoluuloistani joo'o voisi olla hauskaakin ja plaaplaa. Hmm, mutta eipä kiinnosta. Eilen tuli siis viimeinen todistus tästä asiasta. Jos kyseessä olisivat olleet meidän italian opiskelijoiden pullakekkerit, tämän olotilan voisi vielä sivuuttaa sillä, että sellainen 'juhlinta' nyt vaan kuuluu italian opiskelijoiden toimintaperiaatteisiin, mutta eilisissä bileissä meiningin ennustettiin olevan ihan toinen. Noh, olinpahan ajoissa nukkumassa:) Eniten tässä ärsyttää se, etten oikein voi jakaa tätä olotilaa kenenkään kanssa. Eikä tämä edes ärsyttäisi, ellen olisi elätellyt hirmuisia toivelinnoja biletyksestä ennen yliopiston alkamista.  Moukarilla perusteetkin paskaksi.

Jottei päähän ottaminen pahenisi, siirrän nyt ajatukset mukavampiin jumpeihin.
Elikäs
yeah yeah yeeeeaaaah, Portugaliin tasan kolme viikkoa ja yksi yö. Aijaijaiiiiiiiiiii.
Niin ja töissä kun varovaisesti kyselin toukokuun työmäärästä, niin antoivat toivoa että ehtisin ehkä loppukuusta heittää pienoisen viaggion Italiaan. Mikäli tilin sisältö sallii. Aaaaaah. Milano, mi manchi troppo.

Mar. 18th, 2007

irland

(no subject)

Hihii. Nyt on aikamoinen olo:
On sunnuntai, toistan SUNNUNTAI, joka tunnetusti on LAUANTAIN jälkeinen päivä. Heräsin klo 08:30, korostan: AAMULLA, vallan pirteänä ynnä hyvävointisena. Tällainen olo siis on, jos ei lähdekään jokikisen viikon sekä perjantaina että lauantaina rellestämään. Suoranainen valaistus, voisin kokeilla joskus uudestaan.

Tosi kiva viilis tuli eilen, kun Tuomas ainakin näin alustavasti ehdotti josko tulisivat Henrin kanssa tänne pääsiäiseksi. Olis kyllä aivan mahtavan huippua! Toivottavasti onnaa, tiiän että tulis tosi hauskaa :)

Ja sitten tämä ainoa asia joka hippasen nyt ärsyttää:
V A A L I T.
Voi luojan kiitos tänään ne nyt vihdoin ja viimein on. Toisin sanoen tänään ne on myös OHI! Pitäkää tyhmänä, teillä on siihen täydet oikeudet, mutta voi jumalauta mä sanon jos joka helvetin viini-ilta, synttäripippalot ja melkein mikä tahansa muu häppeninki menee politiikan jauhamiseen niin ei kiitos, jään mieluummin kotiin katsomaan leffaa. Perjantaina oikein mukavasti alkaneet synttäripartyt ajautuivat siihen pisteeseen, että kaksi ihmistä huutaa täysi raivo päällä päät punaisena siitä kumpi nyt sattuukaan tietämään enemmän politiikasta. Satuin valitettavasti istumaan keskustelun jatkokeskusteluissa baarissa toisen yltiöinnokkaan "poliitikon" vieressä - nyt onkin sitten toisessa reidessä sormien jäljet mustelmina, oli kato "pakko  vähän purkaa kun otti päähän niin paljon".
Ja kyllä, aion äänestää, eli siitä on turha alkaa valittaa.

Mar. 16th, 2007

kuohari

PORTUGALIIIIIN!

Ah. Portugal.

14.-20.4.2007

Previous 10 | Next 10