?

Log in

irland

ilma kuin mieli

Se kesä sitten kai meni. Kaikkien aikojen kesä kai monien mielestä, itselleni aika, hmm, mitäänsanomaton? Tai en lähinnä tajunnut kesän olevankaan.

Nyt on siis ensimmäinen ja viimonen lomaviikko takana. Oli kyllä mahtista!Liftailtiin rakkaan Anskun kanssa Kotka-Puumala-Savonlinna -reittiä. Viimonen etappi ihanan puupaatin kyyvvissä!Nähtiin norppa ja uitiin Saimaassa ja kuunneltiin musaiikkia tien poskessa ja kuorsausta Puumalan puutarhassa. Saunottiin ja naurettiin ja tehtiin pizzaa ja nautittiin. Kotkaan olis pitänyt jäähä loppuelämäks pappaselle aamukahvin keittäjäksi - se osas ite pyykätä ja imuroida ja pyyhkiä pölyt ja tehdä RISTOpistoja. Tavattiin huiseja ihmisiä ja nautittiin perusreissujuomaa Blue Nun:nia:) Ah.
Nyt tosin ihan tajuton jumitus ollu parisen päivää, vollottanu vaan.

Kesän alussa kovin toivoin uskoin ja kuvittelin, naiivisti ehkä, että syksyn alkaessa tämäkin sairas ihmismieli olisi ehkä hieman vakaampi ja iloisempi, jopa ilman pillereitä. Aivan: paskat. PASKAT PASKAT PASKAT. Samassa mudassa möllötän, muutaman cm:n syvemmällä vaan. Päätin, että tästä alkaa nyt kuntokuuri, sekä fyysinen että henkinen. Haluan voida paremmin.
"And no I'm not ashamed but the guilt will kill you
If she don’t first
I’ll never love you like her
Though we need to find the time
To just do this shit together
For it gets worse
I wanna touch you
But that just hurts "
Amy can say it right.

Comments

Tää kesä on ollu kyllä ihan arsesta :D hyvä että tuli syksy! :D
irland

December 2008

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Powered by LiveJournal.com